Menu

SUNone Műkörmös LED lámpa

2018-11-23 - Műkörmös UV lámpák
SUNone Műkörmös LED lámpa

SUNone-műkörmös-LED-lámpa

A SUNone  műkörmös LED lámpa a hagyományos SUN LED lámpa továbbfejlesztett változata.

Sikerét annak köszönheti, hogy minden anyaghoz kitűnően lehet használni, hiszen a hagyományos UV zselé mellett a LED-re kötő építőanyagokat is tökéletesen megköti. Ez a tulajdonsága pedig aranyat ér, hiszen minden műkörmös rémálma az, hogy a kemény munkával megformázott anyag nem köt meg a körmökön. A SUNone k ombinált műkörmös lámpa használatával nem kell emiatt aggódni!

Kis mérete miatt könnyen hordozható és nem foglal egy nagy helyet a műkörmös asztalon, így használata nagyon kényelmes és praktikus.

SUNone-műkörmös_lámpa_színei

A SUNone kombinált műkörmös lámpa külleme is nagyon megnyerő, hiszen nagyon elegáns a kialakítás és színeiben is igazán jól illik egy kifinomult, divatos szalonba. Kapható fehér vagy világos rózsaszín színben, de extrémebb színvilágú szalonokba is érdemes ezt a lámpát választani, mert fekete, piros, ezüst és arany színben is elérhető.

A hagyományos SUN lámpától eltérően a SUNone műkörmös lámpa zárt kialakítású. Ennek előnye, hogy a vendég egészen biztosan nem tudja a kicsúsztatni a kezét a lámpából, ez pedig garantálja, hogy meg fog kötni az anyag a körmein. Nem csak a hátoldala zárt, de van egy tükrös alja is a lámpának, ami a SUN LED lámpáknak nincsen. Ez pedig azért nagy előny, mert a véletlenül lecsöppenő anyag biztosan nem koszolja össze a műkörmös asztalt, hiszen a lámpa alja tálcaként szolgál a kéz alatt.

SUNone-műkörmös-lámpa-mágneses

Tisztítása rendkívül egyszerű, hiszen az alsó tálca és a lámpa felső része mágneses lemezekkel kapcsolódik össze, így nagyon egyszerűen szét- és összeszerelhető. Mint minden más műkörmös lámpát a SUNone kombinált lámpát is nem maró hatású szerrel szabad tisztítani. Természetesen minden esetben figyelni kell arra, hogy a műkörmös lámpát tisztítás előtt húzzuk ki a hálózatból!

50.000 órás élettartamának köszönhetően, ha rendszeresen karbantartjuk és

tisztítjuk a SUNone kombinált lámpánkat, úgy nagyon sokáig dolgozhatunk vele.

Leggyakoribb a 24 vagy a 48 Wattos teljesítményű változata.

A SUNone kombinált műkörmös lámpa is több hálózati csatlakozóval kapható, így vásárláskor figyeljünk rá, hogy európai, amerikai vagy egyéb csatlakozóval ellátott darabot rendelünk.

SUNone-műkörmös-led-lámpa

Automatikusan működik, mivel mozgásérzékelőkkel van ellátva, így amint a vendég a készülék alá helyezi a kezét, a lámpa bekapcsol és amikor már nincs a vendég keze alatta, akkor automatikusan kikapcsol. Ez a funkció nagyon megkönnyíti a műkörmös munkáját, hiszen nem kell bajlódnia a lámpa ki-be kapcsolásával. Ezen kívül a SUNone lámpán található időzítő gombok segítségével be tudjuk állítani a kívánt időt. Ez lehet 5mp, 30mp vagy 60mp. Ez a funkció remekül jön például olyan esetekben, amikor a körömre olyan porral díszítünk, amit a még nem készre kötött anyagba kell dörzsölni. Az időzítő segítségével nem fog előfordulni, hogy a munka és a beszélgetés közben túl sokáig marad bent a vendég körme a lámpa alatt. Ez pedig nem csak megkönnyíti, de meg is gyorsítja a műkörmös munkáját.

Méretei: 150 x 190 x 85 mm.

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.