Menu

SUN-Műkörmös LED lámpa – 36Watt

2018-10-21 - Műkörmös UV lámpák
SUN-Műkörmös LED lámpa – 36Watt

A SUN műkörmös LED lámpa az egyik legnépszerűbb típusú lámpa a műkörmösök körében.

Rengeteg előnye van, hiszen kicsi, gyors és nagyon jól mutat minden műkörmös asztalon.

Többféle teljesítményű SUN LED lámpa kapható, így bárki megtalálja a neki megfelelőt. A legnépszerűbbek a 24 vagy 36 wattos.

Kényelmes, nyitott kialakításának köszönhetően nem kell attól tartani, hogy a vendég a lámpa végéhez érinti a körmeit. Arra azért érdemes figyelni, hogy a vendég keze ne “csússzon ki” a lámpa alól, hiszen akkor nem fogja megkötni a műkörmös anyagot, vagy nem megfelelően köti meg a műkörmös zseléket vagy gél-lakkokat, ezt pedig minden műkörmös el akarja kerülni, hogy megtörténjen. Azonban a megfelelő használat mellett nagyban meggyorsíthatja a műkörmös munkáját, hiszen 30 másodperc alatt megköti a műkörmös anyagokat.

Mivel rengeteg típusa kapható a SUN műkörmös lámpáknak ezért érdemes vásárlás előtt átgondolni, hogy milyen funkciókra van szükségünk. Létezik nyomógombos, nyomógomb nélküli, kijelzős és kijelző nélküli, de akár érzékelős változat is, ami akkor lép működésbe, amikor  a vendég a lámpák alá teszi a kezét.

Nem csak többféle színben, de rengeteg félé mintával is kapható, így egészen biztos, hogy minden műkörmös megtalálja a számára megfelelő darabot, sőt a széles repertoárnak köszönhetően bármilyen stílusú és színű műkörmös szalonban jól mutat.

Méretei: 12cm (szélesség)x 8cm (magasság) x 21cm (hosszúság). Igazán kényelmes, könnyen tárolható, kis helyen is tökéletesen elférő darabról van szó.

Több webáruházban kínálják különböző hálózati csatlakozókkal, így érdemes figyelni, hogy a megrendeléskor melyiket választjuk.

Tisztítása nagyon egyszerű, hiszen praktikus kialakításának köszönhetően a belsejét minimális szennyeződés éri. A külső és belső felületét is kímélő, nem maró hatású szerrel érdemes tisztítani, különös figyelmet fordítva arra, hogy a LED lámpát tisztítás előtt húzzuk ki a hálózatból!

Nyitott kialakítása miatt érdemes figyelni rá, hogy műkörömépítő anyagokat, zseléket, gél-lakkokat ne tároljunk közvetlenül a LED lámpa mellett nyitott állapotban, mert bizony megkötheti azokat. Ha a fent említett dolgokra figyelünk és rendszeresen ellenőrizzük, tisztítjuk, karban tartjuk a SUN LED lámpánkat, úgy a sokáig jó szolgálatot fog tenni a műkörmös munkánk során.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.