Menu

Sibel – Műkörmös LED lámpa

2019-02-26 - Műkörmös UV lámpák
Sibel – Műkörmös LED lámpa

A Sibel Műkörmös LED lámpa egy viszonylag szokatlan megjelenésű lámpa, hiszen a műkörmös lámpákra nem jellemző műanyag védő “silttel” van felszerelve.

Ez a “silt” mozgatható, így le és fel állítható. Funkciója elsősorban a szem védelme, hiszen kicsit lehajtva tökéletesen eltakarja az erős fényt. Természetesen nincsen teljes fényzáró hatása így sem, mivel maga a műanyag is elég áttetsző.

A lámpa a műanyag silt ellenére is ízléses marad, így bármelyik szalonban jól mutat a műkörmös asztalon. Színválasztékban nem bővelkedik ez a típus, hiszen fehér-rózsaszín kombinációban kapható. Ennek ellenére a népszerű lámpák egyike. Nagy előnye, hogy elég széles ahhoz, hogy kényelmesen elférjen benne a vendég keze. Kihúzható tálcájának és szélességének köszönhetően a pedikűrösök is előszeretettel használják, mert a lábak gél-lakkozásának szárítására is tökéletesen alkalmas.

A Sibel LED lámpa 100 apró kis lámpával van ellátva, így biztosítva a tökéletes kötést és száradást a műkörmös alapanyagoknak.

Időzítő funkciókkal is el van látva, így kiválaszthatjuk az anyagnak megfelelő kötési időt. 30-60 és 90 másodperc között választhatunk. Digitális kijelzővel is rendelkezik, így ha a az említett időkön kívül más (pl. 10 másodperc) kötési időre van szükségünk, akkor is tökéletesen tudjuk használni a Sibel LED lámpát.

A Sibel műkörmös LED lámpa rendszeres karbantartás mellett nagyon sokáig jó szolgálatot tehet a műkörmös szalonunkban, hiszen 25.000 üzemórát garantálnak a gyártók, így jó sok kéz és láb szépüléséhez tudjuk felhasználni.

Tisztítása viszonylag egyszerű, hiszen, mint minden más UV vagy LED lámpát ezt is nem maró hatású tisztítószerrel tudjuk tisztítani. Fontos, hogy ne legyen áram alatt a lámpa, a tisztítás ideje alatt. A művelet után érdemes egy tiszta anyaggal szárazra törölni. A műanyag “silt” egyetlen hátrányát a tisztításkor érzékelhetjük, hiszen a előfordulhat, hogy a vendégek véletlenül összekenik a műanyagot. Ettől azonban nem kell megijedni, mindössze egy pár perccel többet kell ennek a típusú lámpának a tisztítására szánni, mint a hagyományos “silt nélküli” lámpákra.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.