Menu

LED lámpa színes kéztámasszal

2019-09-11 - Műkörmös UV lámpák
LED lámpa színes kéztámasszal

A SUN típusú lámpák legújabb terméke a színes kéztámasszal ellátott LED lámpa. Ez a darab nem csak praktikus, de nagyon mutatós is. A lámpa tetején egy szilikon kéztámasz kapott helyett, ami több színben is elérhető. A legkeresettebb színek a fehér és az élénk rózsaszín, de a kitartó vásárlók fekete és bordó színben is találhatnak a webáruházak polcain ebből a LED lámpából. A szilikon kéztámasz könnyen tisztítható, így sok időt tudunk vele spórolni, ráadásul tökéletes választás ez a lámpa akkor, ha nem túl sok hely áll rendelkezésünkre a műkörmös asztalon, hiszen a LED lámpa mellett nem lesz szükségünk külön kéztámaszra.

Nagyon praktikus funkciókkal készítették el a gyártók a LED lámpát. 10, 30, 60 és 90 másodperces programok közül is tudunk választani, így műkörömépítéshez, gél-lakkozáshoz és különböző effekt-porok használatához is tökéletes választás. A lámpa hátoldalán található a négy darab időzítő gomb. Ezen kívül nem csak gombnyomással működtethető, hiszen automatikus érzékelővel is el van látva, így rögtön bekapcsol, mikor a vendégünk a lámpa alá csúsztatja a kezét.

A készülék 33 apró LED izzóval van ellátva, alja pedig tükörrel van felszerelve, így biztosítva az, hogy az műkörömépítő anyagok, a gél-lakkok és minden egyéb díszítőelem tökéletesen megkössön a kéz minden ujján. Teljesítménye 48W, ami tökéletesen megfelelő akár szalonmunkához, akár otthoni használatra.

Méreteit tekintve is nagyon praktikus: 20cm x 10cm x 17cm és mindössze 600g-ot nyom, így az egészen könnyű lámpák közé tartozik.

A LED lámpa tisztítása rendkívül egyszerű, mivel a szilikon kéztámasz levehető. A lámpa tükrös alja pedig szintén pár másodperc alatt eltávolítható, hiszen mágnessel van rögzítve, így

a tisztítás során a lámpa minden részéhez könnyen hozzá tudunk férni. Az esetleges szennyeződéseket maró hatású szerektől mentes nedves ruhával tudjuk eltávolítani. Fontos figyelnünk arra, hogy a tisztítás során a LED lámpa ne legyen áram alatt, húzzuk ki a konnektorból!

Ez a színes kéztámasszal ellátott SUN LED lámpa bármelyik szalon műkörmös asztalán csodásan mutat.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.