Menu

Hordozható, mini műkörmös lámpa

2019-03-28 - Műkörmös UV lámpák
Hordozható, mini műkörmös lámpa

A mini, hordozható műkörmös lámpa több szempontból is nagyon praktikus. A legnagyobb előnye, hogy nem csak az UV, de a LED fényre kötő műkörmös alapanyagokat is megköti, így nem fordulhat elő, hogy a vendég körme ilyen hiba miatt ne készüljön el!

A következő nagy előnye apró mérete. Akár a zsebünkben is elfér, mert nem nagyobb, mint egy okostelefon. Azok a műkörmösök, akik házhoz mennek vagy a műkörmös tanulók nagyon jól ki tudják használni ezt a lámpát, mivel kis helyen is jól elfér, így nem növeli az egyébként is nagy műkörmös táska vagy bőrönd méretét. Ezen kívül a nyaralásra is könnyen magunkkal vihetjük. A mini lámpa lábai behajthatóak, így biztosítva a helytakarékosságot.

További előnye a mini kombinált lámpának, USB kábellel tudjuk használni, tehát számítógépről, laptopról, power bank-ról is tudjuk működtetni. Ame

nnyiben a hagyományos, konnektoros megoldást választanánk, úgy szükségünk lesz egy hálózati csatlakozó adapterre is.

Tisztítása végtelenül egyszerű, hiszen minden oldalról hozzá tudunk férni a lámpához, ezen kívül pedig kicsi a valószínűsége a beszennyeződésének, mivel elég nyitott lámpáról van szó. Nem tudja a vendég az oldalához vagy a lámpa belsejéhez érinteni a körméről az anyagot, mivel nyitott a hátoldala és a két oldalán is csak

a két lába az a felület, amit szennyeződés érhet. Tisztítani maró, agresszív hatású szerektől mentes anyaggal lehet. Természetesen ennél a lámpánál is minden esetben figyelni kell arra, hogy tisztítás előtt húzzuk ki a hálózatból!

Ebből a típusú lámpából is több változat elérhető a különböző boltokban. Létezik érintőgombos változat, ahol be tudjuk állítani a működési időt (90 vagy 45 másodperc), illetve a mozgásérzékelős változata, ahol a lámpa azonnal bekapcsol, amint érzékeli, hogy a vendég a kezét a lámpa alá tette.

Ezen kívül elérhető nyomógombos változatban is.

Színeiben többnyire fehér-rózsaszín színkombinációban elérhető, azonban néhány helyen piros-fehér, fekete-fehér, kék-fehér összeállításban is megtalálhatjuk, ha a szalonunk színeivel nagyon nem harmonizál a rózsaszín.

 

Teljesítménye: 6 wattos

Méretei: 131x 67×19 mm

Súlya: 90g

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.