Menu

Extra mini műkörmös LED lámpa

2018-12-20 - Műkörmös UV lámpák
Extra mini műkörmös LED lámpa

Az extra mini műkörmös LED lámpa egy igazi kincs! Szuper cuki és szuper hasznos darab, hiszen a legkisebb női táskában is kényelmesen elfér, így bárhol, bármikor használatra kész!

Ez az apró LED lámpa egyszerre egyetlen körmön tudja megkötni a gél-lakkot, így szalon munkába nem biztos, hogy a legjobb választás, de minden másra tökéletes!

Az otthoni saját köröm készítéséhez is kiváló, de akár az autóban, a dugóban ülve is használhatjuk, hiszen USB csatlakozóval működik ez a típusú LED lámpa.

Használata:

Az extra mini LED lámpát nagyon egyszerű használni. USB csatakozójába helyezzük a kábel egyik végét, a laptopba, számítógépbe vagy a  konnektorba (ehhez szükség lesz egy hálózati csatlakozó adapterre). A lámpa belsejében található egy gombot meg kell nyomni és ezután 30 másodpercig működni fog a LED lámpa. Ennyi idő alatt a LED fényre kötő építő anyagok és a gél-lakkok meg kötnek, így jöhet a következő lépés. Amennyiben több kötési időre van szükség, úgy kikapcsolás után azonnal újra tudjuk indítani a lámpát.

Tárolása: Mivel az extra mini LED lámpa nagyon apró, így kis helyen is elfér. Ez utazásnál hatalmas előny lehet, hiszen a nyaralás alatt bármikor ki új körmökkel rukkolhatunk elő anélkül, hogy egy nagy és nehéz lámpát kellene magunkkal vinnünk. Érdemes azonban figyelni a lámpa tárolására, mert kicsi mérete miatt könnyen “hánykolódhat” a táskában, ami nem tesz jót neki, így mindenképpen egy kisebb védő tasakban érdemes tárolni.

Teljesítménye: 6 wattos

Méretei: 5,8 cm magas, 4,5 cm széles és 4,5 cm mély.

Súlya: mindössze 30g.

Tisztítása: Viszonylag könnyen meg tudjuk őrizni a lámpa tisztaságát, mivel egyszerre csak egy ujjat tudunk alá tenni, így kisebb a valószínűsége, hogy összekenjük a készülék oldalát, külsejét vagy belsejét. Azonban, ha mégis előfordul, akkor ahogy bármelyik másik uv vagy LED műkörmös lámpát, az extra kicsi darabot is maró, agresszív hatású szerektől mentes anyaggal lehet tisztítani. A hagyományos tisztítókendők megfelelőek erre a műveletre. Fontos, hogy ezt a műkörmös lámpát is kikapcsolt, kihúzott állapotban tisztítsuk. Természetesen minden esetben figyelni kell arra, hogy a műkörmös lámpát tisztítás előtt húzzuk ki a hálózatból!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.