Menu

Alagút műkörmös UV lámpa 36w

2017-01-05 - Műkörmös UV lámpák
Alagút műkörmös UV lámpa 36w

Nagy teljesítmény és hordozhatóság. Ezek az Alagút műkörmös UV lámpa legfontosabb tulajdonságai. 4 UV csöve összesen 36 wattos teljesítményt produkál, mivel könnyű konstrukció, ezért magunkkal is vihetjük, ha nem helyhez kötött a munkahelyünk. Fényvisszaverő bélése nagyon hasznos a kötési folyamat során, ahogyan az időzítési lehetőségnek is jó hasznát veheted.

Használat:

A készülék UV fényre kötő, zselés és porcelán műköröm alapanyagok megszilárdítására szolgál. Be- és kikapcsolása a háromállású kapcsolóval történik. Kikapcsoláshoz állítsuk középső állásba. ( „O”-jelzés).
Célszerű szakaszosan használni, 40-50 percenként 5-10 percre kikapcsolni.
Amennyiben a műkörmös UV lámpa működése közben, a köröm környékén enyhe égető érzést tapasztalunk (a műköröm alapanyag kötése, vagy a körömlemez vékony, gyenge felülete miatt), vegyük ki a lámpából az ujjakat, és csak szórt fényben az UV lámpa előtt köttessük 20-30 mp-ig. Ezután helyezzük vissza az ujjainkat az UV lámpába és köttessük közvetlen a UV fényben.

Időzítős üzemmód:

A háromállású főkapcsolót állítsuk időzítős (Timer on) üzemmódba, majd válasszuk ki az időzítő kapcsolón a kívánt időzítést (120 sec = 2perc vagy 180 sec = 3 perc). Ezután a készülék jobb oldalán található, piros fényű kapcsolóval indítsuk el az időzített programot. Az idő lejárta után a lámpa kikapcsol,de bármikor újraindítható az időzítés.

Folyamatos üzemmód:

A háromállású kapcsolót állítsuk végtelen (∞) üzemmódba.

Biztonsági előírások:

Ne hozza működésbe a készüléket, ha a zsinórja, csatlakozója sérült vagy víz érte az UV lámpát.
Ne hagyja bekapcsolva a készüléket. A munkafolyamat végeztével a műkörmös UV lámát kapcsolja ki!
Idegen tárgyat ne helyezzen a készülékbe!
Tartsa távol a készüléket a sugárzó hőtől, nedvességtől és olyan helytől, ahhonnan könnyedén leeshet!

Tárolás:

A készüléket húzza ki a hálózati aljzatból, hagyjuk picit hűlni, majd száraz helyen tároljuk!
A műkörmös UV lámpát el is csomagolhatjuk, de tárolásnál figyeljünk arra, hogy a készülék vezetékét ne törjük meg

Tisztítás:

A készüléket tisztítás előtt mindig húzzuk ki a hálózatból! A műkörmös UV lámpa külső borítását enyhén nedves, nem agresszív hatású tisztítószeres kendővel tisztíthatjuk. Makacs szennyeződések esetén, használjunk lakklemosót, tippoldót vagy fixáló folyadékot. A készülék belső üvegfelületét óvatosan, alig nedves kendővel, kapargatás nélkül tisztítsuk, hogy ne sérüljön a felülete! A készülék belsejébe, kapcsolójába ne kerüljön semmiféle folyadék! A készüléket száraz kendővel töröljük át. A tisztító folyamat végén 1-2 percig még ne helyezzük feszültség alá az UV lámpát!

Csőcsere:

Húzzuk ki a hálózati aljzatból a készüléket! Ne szereljük szét az UV lámpát! A kézbevezető nyíláson keresztül nyúljunk a lámpa belsejébe és húzzuk ki a kiégett csövet, majd helyezzük be az újat! Amennyiben a készülék csőcsere után nem működik, keresse fel a Tezzo Kft./Studio Flash Oktatóközpontot.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.